Емил Каменов се оказа истински късметлия – в рамките на месец се сдоби с доволно количество пари и гадже

Емил Каменов не е за оплакване – може да помогне на баща си, останаха му пари за глезотии, а в къщи го чака „човек на легло”.

Големият победител от „Къртицата” приключи с драмите. Гери може и да иска да се омъжи за друг, но и Емил Каменов вече не е за жалене. Както сам си предрече (не без помощта на „звездобройката” Ивайла Бакалова), след шоуто животът му се промени към много добро!

Охранителят на звездите може да не иска да е популярен, но с радост взе да харчи наградата си. Първо – помогна на болния си баща. Купи си готино возило след това. Най-накрая сбъдна мечтата си да си намери „сгодна невеста”, научи kliuki.bg.

Щедрият Емил Каменов е толкова луд по новата си изгора, че й организира кратко бягство до...Мюнхен за по едно кафе! Влюбените взеха самолет до Германия, а татуираният охранител с кеф се „тагваше” в различните заведения, които посещаваха.

Симпатичната млада дама явно го прави много щастлив, защото дори си похвали с нея във Фейсбук. Влюбеният мачо улови момента, в който приятелката му се събужда в леглото и сподели твърде личния момент с всичките си последователи в социалната мрежа.

[caption id="attachment_317006" align="aligncenter" width="286"]Приятелката на Емил Каменов го прави много щастлив и палав. Двойката си има вече бебе. Приятелката на Емил Каменов го прави много щастлив и палав. Двойката си има вече бебе.[/caption]

Неговата Сиси може да го стимулира да прахосва пари, но и изглежда като жена, която е готова да се грижи за нето. Двойката вече се радва и на „бебе”. Малък очарователен мопс. Емил Каменов дори му разрешава да спи при тях в леглото, както изглежда.