Ели Гигова трепери „лоши очи” да не навредят на новата й любов, който има всички качества да се окаже МъжЪТ!

Ели Гигова е влюбена в Митко Тодоранов!

Оказа се, че единствените две хубавици, които изглеждат добре без грим, имат нещо общо! Ели Гигова и Ели Кучкова са като деня и нощта: едната e богата, възпитана, добре образована и с професия, другата – тунингована глезана, която не си подбира приказките и обича лесния живот. Двете обаче пазят под секрет личния си живот, който е посветен на мъже с политически амбиции. Ели Гигова излиза с Митко Тодоранов Според запознати, в разгара на лятото Ели Гигова срещнала вълнуващ образ в „Лозенец”, научи kliuki.bg. Не е ясно как милионерската щерка преживя разлъката с Петко Димитров, но намери утеха точно на мястото, където се роди предишната й връзка. Димитър Тодоранов е мъж за Ели Гигова Димитър Тодоранов, който има повече от впечатляваща житейска биография стопанисва комплекс в любимото място на родните богаташи. Там на конкурс за най-желан ерген Ели Гигова го „спечелила”. Според регламента, двамата вечеряли и от дума на дума...любовта пламнала, твърдят от hotnews.bg! Ели Гигова и Митко Тодоранов си подхождат добре Последвало бурно ухажване, Тодоранов я последвал в столицата. Макар Ели Гигова да не казва дума за новата си страст, двамата не се криели и се срещали пред очите на всички.

Още не се знае дали ще стигнат до заветния подпис, още повече че бизнесменът има един неуспешен опит преди това. Той обаче се завърна с родината не само да прави успешен бизнес, но и да потърси истинската жена. Ели Гигова изглежда идеална за него, а той има далеч повече качества от Петко Димитров, да речем.

Той е състоятелен и симпатичен. Печелил е няколко пъти националното първенство по карате и е единственият ни европейски шампион в този спорт. Образованието му може да впечатли дори дама като Ели Гигова - информатика във Великотърновския университет, НСА, финанси в САЩ. Бил е лице на известна световна марка, инструктор на круизни кораби и фитнес в Щатите, а у дома се радва на успешните си бизнеспроекти.

Ели Гигова досега не случваше на любим – френски банкер, който не разбрал привързаността й към родината, я заменил с друга. Петко предпочита друг тип момичета, а останалите й ухажори не покриват изискванията. Митко Тодоранов обаче има шанс да получи не само сърцето, но и зестрата на Ели Гигова!