Елена Кучкова си пие питието с един, но се накъсва да пуска съобщения на друг

Елена Кучкова все пак беше изловена от чевръсти фоторепортери на вечеря с непознат.

Броени дни след като блондинката се изпусна, че тайнственият й любим е на служба в европарламента, беше заснета на четири очи с неизвестен младеж, видя kliuki.bg.

Благодарение на споделеното от самата Елена Кучкова и дружката й Кали, знаем, че мистериозният влиятелен мъж е на средна възраст, висок, красив. Младежът, който засне папарак на lentata.com, не отговаря съвсем на този профил. При положение, че плеймейтката се държи, меко казано, неучтиво, не изглежда това да е гаджето й. Вместо да се захласва в сладки приказки, красавицата показвала, че мобилният й телефон й е по-интересен. Елена Кучкова отделила прекалено много време, за да пише и чете съобщения, което показвало, че не точно любимия й мъж е срещу нея.

[caption id="attachment_331191" align="aligncenter" width="168"]Елена Кучкова още крие любимия си Кучкова предпочита телефона, вместо съеседника си[/caption]

Блондинката държи на имиджа си на своенравна и независима дама, но сама се издава, че вече е под чехъла на любимия. Твърди, че умишлено крие самоличността му, за да не му навреди на кариерата. Тя обаче съобразявала тоалетите си с него и носела само неща, одобрени от него.

След приключването на VIP Brother 2014 звездите се събраха, за да отпразнуват освобождението си заедно и да пият по едно за здравето на победителя на Влади Въргала. Елена Кучкова обаче се прибрала едва издържала последното общо фото със звездите, за да отпраши към дома си.

Там я чакали огромни букети с цветя и откупеното й колие от базара в полза на каузата на Тити. Любимият, естествено, го нямало! Господинът заявил, че ще се видят следващите дни.

Елена Кучкова твърди, че е страшно щастлива със своя съвършен любим. Показва го на своите приятели, неговите близки я познават. Тя обаче не може да си позволи нормалните радости на всяко влюбено момиче – да излезе на открито, за ръка с любимия мъж...