Елена Кучкова не била мръсната тайна на своя неизглеждащ като тлъст чичко политик

Елена Кучкова разкри с половин уста нова подробност около своя така тайнствен политик.

Господинът, който завива нощем актуалната плеймейтка, малко по малко излиза на показ. След като блондинката сподели, че не познава семейството му, мнозина заподозряха, че влиятелният й любовник се срамува от нея. Истината обаче, че e съвсем друга, научи kliuki.bg.

Елена Кучкова била тази, която настоявала името му да остане в тайна. Тя с радост и срещу приличен хонорар е готова да покаже „най-милото” си в ефира, но имала задръжки. Осъзнавала, че появата й под ръка с всеки влиятелен мъж би му разрушило авторитета.

Макар дума да не издумва кой е приятелят й, тя даде доста приличен жокер – само да се намерят папараци и моментално ще се разбере кой е политикът! Двамата били неразделни. Вярно, не живеели под общ покрив, но бил разведен отдавна и заради това били постоянно заедно.

[caption id="attachment_331034" align="aligncenter" width="300"]Елена Кучкова е разкрепостена, но доста добре си прави сметката и е вярна на мъжа до себе си! Елена Кучкова е разкрепостена, но доста добре си прави сметката и е вярна на мъжа до себе си![/caption]

Кали вече убеди целокупния български народ, че избраникът на Елена Кучкова е хубавец на влиятелна позиция. Певицата намекна, че благодарение на него, новата й тунингована дружка ще пробие и ще има съвсем сериозна професия в недалечно бъдеще.

Влиятелният господин затрупал с цветя завърналата се от Къщата плеймейтка и я изненадал със собственото й колие. Блондинката го предоставила за търга на Тити Папазов, а любимият мъж го откупил срещу крупна сума, разказват от HotArena.net.

Електронното издание разконспирира за пореден път гаджето на Елена Кучкова. Господинът бил евродепутат и се казвал...Николай Бареков! Вярно, лидерът на „България без цензура” разтрогна брака си, има влияние, макар да не е в родния парламент и отговаря на описанието на Кали.

Какъв е шансът обаче да се обвърже с Елена Кучкова, докато отглежда втория си син с Мария Календерска?!