Елена Кучкова сгази лука, без да го докара дори до годежен пръстен

Елена Кучкова, вместо да си нагласи с прекрасна бяла рокля, скоро трябва да започне да си търси работа.

Веселата блондинка спечели уважението и доверието на любимия си. Връзката им дори стана публично достояние с любезното съдействие на Николета и „Папараци”. За награда Елена Кучкова подведе и двамата, научи kliuki.bg.

Всички се радваха на щастието на сладураната, а най-смелите я виждаха като благополучно омъжена. Уви! Вместо почтена семейна дама Елена Кучкова се оказа Втора Биляна Евгениева, но без годежния пръстен!

Подгласничката й в конкурса „Мис Плеймейт” имаше страхотна възможност да ожени за себе си палавия Христо Сираков, но забежката й с Благой Георгиев й струва всичко!

Елена Кучкова, която не си губеше време с певци и футболисти, се оказа подозрително близка с Валери Божинов. Прясно разделеният с жена си футболист рече да се похвали с чисто нова кола, а „колежката” на благоверната му се включи с: „Честито, уникална е! Моля те, виж си личните съобщения“. valeri987 Опитната мадама се усети навреме и изтри поста си, но от HotArena.net успяха да го засекат навреме.

След този случай се нароиха куп съмнения – знае ли блондито за красивото му гадже в Париж? От кога е флиртът й с Валери Божинов? Защо го търси така отчаяно? Големият въпрос обаче е: Ами какво ще каже Любо Ников?

„Политикът” на Елена Кучкова не е нито застаряващ чичко, нито неизвестен бизнесмен и със сигурност няма да преглътне „личните съобщения” на гаджето си. Хубавицата и така беше трудно представена като негова половинка в обществото. След подобен резил отношенията им едва ли ще останат хармонични.

В завързаната ситуация още не се е намесила и Николета Лозанова. Тя гледаше на наследницата си в „Мис Плеймейт” като на протеже и няма да преглътне „приятелския огън”.

За беда на Елена Кучкова, любимата ни „Мис Пепеляшка” скоро ще си търси не само ново гадже, а и ще се прости с високия стандарт на живот!