Бориса Тютюнджиева не е вчерашна – макар и млада, добре знае как да контролира един от най-желаните ергени

Бориса Тютюнджиева се оказа истинска майсторка в държенето на един мъж на каишка, видя kliuki.bg.

Макар любимият й съвсем скоро да даде интервю, в което намекна, че отношенията им не се цветущи, моделката отвърна с хитрост на провокацията. В разговор за списание „Love story” смуглата хубавица изчетка крехкото его на гаджето си.

Бориса Тютюнджиева не пропусна случая да похвали продуцента, който е пословичен с особен характер и категорично желание да не се жени отново. Андрей копнее за деца, но след фиаското с Даниела се е зарекъл да не официализира и да не коментира отношенията си след това.

Изгората му може да не се е зарадвала от факта, че не я смятат за Жената, но хитро си играе картите. Твърди, че отношенията им с Андрей са все още страстни и твърде възможно това да е Голяма любов. Не целяла да му харчи парите, защото и сама изкарвала прилични хонорари от бизнес и снимки. Хубавицата дори искала деца, но всичко било Божа работа.

В Андрей най-много ценяла факта, че я подкрепя и я кара да се чувства обичана. Желязното самочувствие на мадамата се вижда и от хвалбата й, че обожава разходките „по парфюм” в градината си. С думи прости - при добро желание отряд папараци може да направи страшен удар!

И като стана дума за нерегламентирано снимане, Бориса Тютюнджиева натика в кьошето някогашната си конкурентка Николета Лозанова. Служителката на гаджето й не й била приятелка – просто много подбирала хората в кръга си, не искала всеки там. Иначе не таяла лоши чувства...Не й е искала мястото в никакъв случай.

borisa tyutyundjieva

Бориса Тютюнджиева даде да се разбере, че лесно би могла да стане воща на светско предаване: ”Всичко, което съм искала – го имам!”