Борил на Блатечки не бил от ревливите бебета, но бил страшно енергично бебе (На кого ли се е метнал?!)

Борил на Блатечки съвсем одрал кожата на тате.

Първородното синче на Диляна Попова направи официалния си медиен дебют. След като най-популярното звездно бебе у нас (да прощава Никол Божинова!) беше хванато от папараци, гордата майка се погрижи да има официална корица, научи kliuki.bg.

Борил на Блатечки е доказателство за това, че връзката между Диляна и Асен не е случайна свалка. Бебенцето толкова приличало на именития си татко, че вещи в тези неща се кълнат: „Когато има много любов, новороденото е пълно копие на единия родител”.

В това отношение малкият е абсолютен късметлия. Появата му беше злостно коментираха от разни псевдо морални лели и чичовци, но с гени като неговите беше сигурно, че ще се радва на красота и талант.

Гордата му майка очевидно се гордее с първородния си син. Диляна споделила пред „Ева”, че Борил на Блатечки е истински образец за новородено. Като всяка първескиня вижда своето дете като най-прекрасното на света. Бил „най-възпитаният” (каквото и да означава това на тази възраст). Не издавал пронизителни писъци и не тормозел мама.

Момченцето обаче не било като жива кукла. Бебето демонстрирало същата свръх енергия като тате. Диляна го нарича „малко диваче”, разказват от HotArena.net.

Попова отдавна показа, че не смята да се превръща в истерична майка. Тя изведе бебето навън още преди да навърши 40 дена. Днес, въпреки климатичните промени и букета от вируси във въздуха, Борил на Блатечки не пропуска ден без разходка в близкия парк.

Диляна Попова отбеляза изминала 2014-та като знакова в живота си. Миналата година по това време се завърна преобразена от Африка, решена да експериментира с модна линия и нови професионални ангажименти.

[caption id="attachment_330648" align="aligncenter" width="300"]Борил на Блатечки дебютира в Ева Диляна изгря два пъти в "Ева" - веднъж "по-парфюм", сега - с най-съвършеното същество, което познава[/caption]

Днес обаче се радва на единственото чувство по рода си и на живота си, който има нов смисъл. Макар никога да не си позволи да признае чувствата си към Асен, Попова не е принудена да крие тези към сина си.

Борил на Блатечки е мъжът, който може да накара една от най-изкусителните жени у нас да каже, че едва сега сърцето й е напълно заето.