Благой Георгиев официално потвърди, че тунингованата хореографка е титулярка в сърцето му...засега!

На Благой Георгиев някой спешно трябва да напомни, че абитуриентския му бал отдавна е приключил! Палавият футболист държи да обича чрез социалните мрежи, та да го види целия свят!

Макар да разби сърцето на бъдещата абитуриентка Куини – Алис, татуирания играч не спира да се държи като гимназист, видя kliuki.bg. Вместо да й кавалерства на бала, Благой Георгиев вкара в леглото чувствената Есмерик и не спира да й навира този факт в очите!

Малко след като стана публично известно, че плейбоят спи с тунингованата руска версия на Анджелина Джоли, новите влюбени потвърдиха новината. Жалкото в случая не е просто разбитото сърце на Куини – Алис, а че бившият й любим не промени старите си мурафети.

Танцьорката – хореографка Есмерик се прехласва: „B. мечтаю о тебе” (Благо, мечтая за тебе), „@blago777 moy geroy” (Неверникът се оказа и герой).

[caption id="attachment_340251" align="alignright" width="300"]Есмерик и Благой Георгиев вече няма какво да крият - луди са един по друг! Есмерик и Благой Георгиев вече няма какво да крият - луди са един по друг![/caption]

Футболистът съответно отвръща: „Мой ангел, Есмерик” – и цялото това море от любов се разлива в социалната мрежа, та да не би някой да пропусне! Преди това му е пуснала снимка, за да провокира начина, по който я гледа – дори от разстояние страстта наистина трябва да се поддържа!

[caption id="attachment_340252" align="aligncenter" width="300"]Не сме се и съмнявали, че хореографката е гъвкава и провокативна! Не сме се и съмнявали, че хореографката е гъвкава и провокативна![/caption]

Не много отдавна Благой Георгиев радваше новата си (вече бивша) любима със сладки послания в мрежата. Той разкри на света, че е влюбен в ученичка с многозначителни постове. Сега двамата си разменят витиевати послания, в които се разменят обвинения в измяна и жестове на покаяние. Каква ли ще бъде съдбата на Есмерик?!

Анорексичнослабият ангел на Благой Георгиев мира не му дава: Ту туниговани красавици го вадят от строя, ту обожавал естествената хубост. Време му е вече да избере и...да порасне!