Благой Георгиев или намери Любовта на живота си в столична гимназия, или добре заблуждава едно невинно девойче

Благой Георгиев или си намери майстора, или прави поредна красавица на глупачка!

Влюбеният в тийнейджърка футболист не само държи изкъсо майката на децата си, но и се кани да й забие нож в гърба. На Христина й е забранено в близките седемнадесет години да се омъжи, в противен случай ще й отнемат децата. Благой Георгиев обаче дава основания на новата си любима да вярва, че ще получи неговите клетви пред Господ и хората, научи kliuki.bg.

Ангелоподобната Куини – Алис не само се носи на крилете на любовта, но и сериозно вярва, че е единствена за палавия футболист. Красавицата като всяка на нейната възраст се държи така, сякаш знае всичко за живота и със самочувствие прави обобщения.

Благой Георгиев изневерявал на предишните си любими, защото нещо не му достигало, четем в „Блясък”. Двамата били много щастливи, смее ли се на едни и същи неща, приличали си страшно много. За Куини-Алис няма пречка за щастието им, връзката им не била нито временна, нито позьорска. Никакви амбициозни златотърсачки не могат да я изплашат!

„Не се ли замисляте, че просто не е имал точния човек до себе си и не е поискал да бъде такъв, какъвто е сега?! Той е уникален, грижовен мъж...”, споделя развълнуваното момиче.

На пръв поглед Куини-Алис наистина прилича, на заслепено от по-възрастен мъж момиче. Благой Георгиев обаче й дал сериозни основания да смята, че тя наистина е различна.

[caption id="attachment_328225" align="aligncenter" width="300"]Новата на Благой Георгиев иска пръстен Новата на Благой Георгиев прилича на ангел, но не я подценявайте![/caption]

Запознал я с дъщеря си, а новата любима на Благой Георгиев е очарована от детенцето! В замяна моделката го представила на родители си, които си променили мнението, добито от писанията в пресата.

Красавицата като нищо може да повтори успеха на Николета – да омае любимия така, че той да зареже ергенлъка. Приятелките на Благой Георгиев, за разлика от жените на Божинов, поне си спестиха грозната война и квалификации...Засега.