Благой Георгиев определено планира да си стои повече в родината, с „тъста” търси любовно гнезденце

Благой Георгиев си намери майстора, не е под чехъла на Куини – Алис, а под този на тъста!

Шавливият футболист години наред си разиграва коня за сметка на достойнството на благоверната си Христина. То не бяха афери, то не беше изоставяне бременна, то не беше национален резил! Благой Георгиев обаче се кротна и то така, че да не смее „гък” да каже! Куини – Алис за пореден път доказва, че не е Христина...и то – благодарение на тате, научи kliuki.bg.

Кандидат-тъстът така укроти палавника, че не просто го превърна в заврян зет, но и след абитуриентската на щерка му, се очаква да вдигнат и тежка сватба!

Благой Георгиев преотстъпи на майката на децата си палата в Горна Баня и когато се прибира в родината или остава в дома на любимата, или при семейството си в Сухиндол.

В Русия печели добри пари и не е тайна, че заведението му е сред елитните в Москва. Събраното скоро щял да инвестира в нов тузарски дом, научи HotArena.net.

Благой Георгиев, сладката му ученичка и кандидат-тъстът вече ходили на оглед. Младите се ориентирали към закрит комплекс в Бояна, където тристайните апартаменти струват от 150 000 евро нагоре. kakav-obrat-blago-i-kuini-ne-sa-skarani-te-se-jeniat-unikalni-razkritiia-1 Скандално високата цена обаче гарантирала не просто престиж на новодомците, но и луксозни екстри като закрит басейн, две сауни, парна баня, център за масаж и фитнес.

Изглежда любимата на Благой Георгиев наистина ще последва амбициите си да учи, вместо да стане поредната отчаяна футболна съпруга. Докато заляга над уроците в родината обаче няма да е в бащиния си дом, а в собствено жилище.

По всичко личи, че татенцето ще помогне на младите с една прилична сума. Благой Георгиев пък вече не се чувствал като платинена кредитна карта. На щедростта на баровците, футболистът бил готов да реагира с годежен пръстен!