Благой Георгиев пак цъфна в предаването на любимата си дружка Николета

Благой Георгиев доказа, че има благословията на семейството и удивителни възможности да поддържа в лукс две къщи, за да стане заврян зет.

Най-палавият ни футболист не се оказа чак толкова безотговорен. След непрекъснатите демонстрации на вяра, започна да показва уважение и към традиционните семейни ценности, видя kliuki.bg.

Благой Георгиев така и не посмя да застане пред хората и пред Господ, за да се врече на своята вярна Пенелопа – Христина. Майката на двете му дечица търпя дълги лагери, слухове за измени и публични резили с имената на Лияна и Биляна Евгениева. Срещу дългата си лоялност пръстен не получи, но пък издръжката си я бива. От нея се иска само да си гледа децата и да не им води друг татко, че ще стане страшно!

Междувременно Благой Георгиев се държи като тийнейджър с младото си гадже. Заливат социалните мрежи със сладки снимки и обикалят на романтични разходки...като не забравят да поискат разрешение от семейството!

Куини-Алис вече е пълнолетна и никой копче не може да и каже, но гаджето й си спести сцените и укорите. Той не просто се запозна с близките й, но и очевидно държи да получи благословия за връзката им. blago kuini tate Семейната му приятелка Николета го закова за пореден път – този път не беше уличен в изневяра или да се вихри пиян по чалготеки. „Папараци” занеха футблолиста как се среща с таткото на любимата си и с негово позволение я отива в къщата им.

[caption id="attachment_334974" align="aligncenter" width="300"]Фамилният дом на Куини-Алис Фамилният дом на Куини-Алис[/caption]

Заведението на Благой Георгиев сърцето на Москва очевидно има сериозен оборот. То не само е доста напред в ранглистата на местата за забавление в руската столица, но и разрешават бейски живот на собственика си. Но до там!

[caption id="attachment_334975" align="aligncenter" width="300"]Тъст за милиони! Буквално! Тъст за милиони! Буквално![/caption]

Благой Георгиев си гледа бившата и децата в лукс, в Русия тъне в разкош, а в родината използва за райско любовно гнездо дома на ученичката си.