Биляна Йотовска пострадала от страстните пориви на половинката си, който не беше до нея в последните месеци

Биляна Йотовска пренесе щастливото посрещане на благоверния си в кабинета на добрия чичо доктор.

Колежки на пострадалата споделили пикантната информация, че след излизането на Митко от затвора, изкусителната танцьорка се наложило да търси медицинска помощ. Не ставало въпрос за домашно насилие обаче, а твърде бурна любов, дочу kliuki.bg.

[caption id="attachment_320172" align="aligncenter" width="300"]Биляна Йотовска пострада от Митко Митко се стяга да отпразнува освобождаването[/caption] [caption id="attachment_320173" align="aligncenter" width="225"]Биляна Йотовска пострада от Митко Асансьорът, който води до апартамента, май води до кабинета на доктора[/caption]

Биляна Йотовска дочака бащата на дъщеря си, който излежа кратка присъда за хулиганство. След освобождаването му културистът бил толкова загорял, че едва дочакал вечерното шоу, взел любимата си на ръце и я затворил в стаята й за два дена.

[caption id="attachment_320174" align="aligncenter" width="300"]Биляна Йотовска пострада от Митко "Обичам утро след любовна нощ..."[/caption]

Камериерките страшно се забавлявали с двойката. Влюбените не просто се държели като новобрачни, но заради „ентусиазма” на Митко стигнали до спешна консултация с гинеколог, твърдят от „Всеки ден”.

[caption id="attachment_320170" align="aligncenter" width="300"]Биляна Йотовска гушка Митко Героите дали са уморени?! (Снимката би трябвало да е след "онова")[/caption]

Биляна Йотовска пострада от Митко На Биляна Йотовска била препоръчана почивка (във всяко отношение) и тя моментално се свързала с колежките от екзотичното си шоу. Твърдяла, че се чувства зле и не може да се появи на следващите няколко спектакъла.

Всъщност апетитната дама лекувала последствията на Митковите щения. „Не може да стои на краката си”, кискали се останалите танцьорки. По снимките преди и след любовното „мероприятие” обаче, не изглежда Биляна Йотовска да страда много от контузиите.