Асен Блатечки и Диляна Попова са единствената оцеляла двойка от „Стъклен дом”

Асен Блатечки и Диляна Попова се взели след „едно бързо” пред десетина души екип.

Най-интересната светска двойка на сезона изведнъж разкри няколко факта за себе си – заедно са, имат нов дом, чакат бебе и са се влюбили на снимачната площадка. Феновете и на двамата (и особено тези на актьора) пощуряха и жадно поглъщат всяка подробност. Оказа се, че искрата между Асен Блатечки и Диляна Попова припламнала след гореща сцена по примера на Вал Килмър и бившата му жена Джоан Уоли. Холивудската звезда все разказва как разбрал коя ще е майката на децата му след като краставицата опряла нож в гърлото му в една сцена на „Уилоу”.

[caption id="attachment_313223" align="aligncenter" width="300"]Асен Блатечки и Диляна Попова се влюбиха в "Стъклен дом" Асен Блатечки и Диляна Попова се влюбиха след едно екранно "бързо"[/caption]

Асен Блатечки и Диляна Попова пък попаднали в страстен водовъртеж, когато заснели първата УАУ-сцена между героите им Чарли и Албена, научи kliuki.bg.  Двамата по различно време бяха „лошите” в първия култов сериал в България след промените.

По сценарий героите им се запознават в бар и лесно стигат до мръсната таванска стая на бившия затворник. Тя не иска да знае нищо за него. Той е изумен, че е срещнал такава жена. След това имат още няколко такива „срещи”, докато не се стига до фаталното наръгване с нож, което едва не оставя героят на Асен инвалид.

Последната обща сцена между двамата е, когато коварната Албена е изправена пред съда и бившият й любовник я закова с показанията си с прилична присъда.

Историята им вече е минало, но тази между Асен Блатечки и Диляна Попова има бъдеще, което ще се роди след няколко месеца. Двамата останаха единствената двойка от „Стъклен дом”, която запази тайната си дълго време и оцеля след като сериалът свърши.

Виж отново сцената, която промени живота на Асен Блатечки и Диляна Попова във ВИДЕОТО ТУК!