Андреа направи нещо немислимо. Тя се изгаври с една от иконите на българската музика Паша Христова.

36-годишната бивша пайнерка изпя „Повей ветре“ по време на свое участие. Тя има кавър на песента от 2020 г. и дори не си направи труда да я изпълни на живо, плейбекът си личеше отдалеч.

Дори и записът обаче изглежда фалшиво копие на оригинала. Даже с всички модерни средства и технологии Андреа не е успяла да изкара прилична версия на тази велика песен. Даже на записа тя звучи безкрайно фалшиво.

Поведението й на участието също е скандално. Всеки нормален човек би настръхнал от тази песен, би станал на крака, за да отдаде почит на великата Паша. Андреа обаче стои седнала, облечена като жрица на любовта, която след 5 минути трябва да ходи в подлеза на работа.

Пълен срам е по този начин да поругаеш паметта на една емблема в българската музика. Няма глас за подобна песен, да не се хваща с нея тогава. Освен това начинът й на представяне показва цялата простотия на Андреа.

Всъщност това е една от чалга певиците, които и до днес почти винаги пеят на плейбек. Вече не е модерно, повечето отново минаха на живи изпълнения, но очевидно талантът в Андреа е доста оскъден.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК