Асен Блатечки мисли само с долната си глава. Това е видно за всички още откакто сложи рога на Екатерина Горанова, от която има дъщеря, и забърза Диляна Попова, която пък му роди син.

От близо година Блатечки е изключително щастлив с Елеонора Янакиева. Изглежда, че най-после попадна на сериозна жена, за което подсказва и работата й, тъй като си изкарва прехраната в посолството на Словения.

Актьорът изглеждаше хлътнал до уши в Ели, тя често преспиваше при него на центъра на София, дори със сина му се бе запознала. Любовната илюзия обаче си има своя край.

Днес по обяд Асен Блатечки бе уловен от екипа ни да похапва сладко в компанията на жена, близка до неговата възраст, в столичен ресторант, намиращ се на метри от жилището на актьора. Двамата изглеждаха много близки и мнозина се усъмниха, че е почнал да кръшка и на Елеонора.

Интересното е, че явно Асен не пода мърсува с всичко женско. Дамата на масата до него не е лоша визуално, но не е и първа младост. Тя е на около 50 г., почти колкото актьора и режисьор, който е на 53 г.

Според слуховете обаче Блатечки целенасочено вече си избирал жени, които да не могат да раждат деца, защото не искал пак да се озове в ситуацията, в която беше с Диляна Попова.

Източник: Crimesbg.com