Андреа не спира да открива ново и ново дъно. Чалгарката става за резил постоянно и вместо да се засрами, продължава да се има за нещо велико.

Не, не е велика певица и никога не е била. Пеенето й често е фалшиво и може само да мечтае за глас като този на Глория или Преслава.

Теодора Андреева обаче явно вече е и наркоманка. След като бившият й прави дете след дете, а тя е стара мома, блондинката явно се утешава със забранени субстанции.

Това стана ясно от едно от последните й участия. Самите й фенове я разкриха. Появи се видео от участието на Андреа в нощен клуб, на което тя се опитва да пее, а отстрани се чува как присъстващите казват „тая е дрогирана”.

Фолк дивата е в депресия от почти 3 години. След раздялата с Кобрата тя остана застаряваща лелка, докато той вече чака второто си дете.

Освен това неотдавна Андреа удари 36 г., което също може да я е депресирало и да я е накарало да започне да се друса. Все пак нейните колежки на тези години вече имаха и имат деца, съпрузи, а тя все още е сама и скоростно отива към стара мома.

Факт е обаче, че за пореден път Теодора Андреева стана за посмешище. Напусна „Пайнер”, за да се прави на велика, но оттогава търпи само унижение след унижение.

Паденията на певицата не са свързани само с пороците й. Тя често напълнява ударно и се налага да преработва снимките си с фотошоп. Освен това нерядко пее фалшиво, ако изобщо се осмели да пее на живо.

Източник: Crimesbg.com