Башар Рахал потвърди славата си на голям женкар. Той не страда от женско внимание, макар да е на 48 г. и да му е време да открие любовта на живота си.

Ексклузивно в Kliuki.bg: Вижте новата мацка на Башар Рахал! (СНИМКИ)

Днес, около 16 ч. следобед, репортер на Kliuki.bg улови актьора да пие питие с красива брюнетка в заведение насред ул. „Витоша“ в центъра на София. Двамата изглеждаха видимо в свалка, защото той плати сметката, но очевидно още тя не е паднала в обятията му, защото не се държаха за ръце, когато станаха. Разбира се, и това ще стане, ако женкарят Башо си го е наумил.

Ексклузивно в Kliuki.bg: Вижте новата мацка на Башар Рахал! (СНИМКИ) - Снимка 2

След развода Рахал е като отвързан. Сменя гадже след гадже и се забавлява, грабейки от живота с пълни шепи.

Ексклузивно в Kliuki.bg: Вижте новата мацка на Башар Рахал! (СНИМКИ) - Снимка 3

Жената с него от днес изглежда стройна и сексапилна. Актьорът на други не обръща внимание, само красавици се въртят покрай него, макар той самият да не е красив.

Ексклузивно в Kliuki.bg: Вижте новата мацка на Башар Рахал! (СНИМКИ) - Снимка 4

Башар не може да бъде дълго с една жена. Той многократно сложи рога на съпругата си, докато тя се скъсваше от работа, за да изхранва децата му.

Ексклузивно в Kliuki.bg: Вижте новата мацка на Башар Рахал! (СНИМКИ) - Снимка 5

Актьорът продължава да сваля всичко женско и да нехае какво се случва с децата му в САЩ. Това е най-жалкото. Той избяга от Америка, за да развива кариерата си и да сваля всички женско.