Веселин Маринов има едни от най-лоялните фенове и това се е доказало през годините. Неговата публика никога не намалява, колкото и той самият да остарява.

Почитателите му са пръснати из цяла България. С редакцията на Kliuki.bg се свърза един от тях, за да изрази любовта и отдадеността си към Веско.

Името на фена е Румен Кунов. Той е от Плевен, но не е пропуснал концерт на Маринов от турнето му, което започна през април тази година.

Румен сега се приготвя за концертите на Веско в НДК, които ще се проведат на 26 и 27 ноември. Той ще пропътува разстоянието от Плевен до София и обратно, само и само да чуе за пореден път любимия си изпълнител.

Веселин Маринов е родом от Полски Тръмбеш и затова постоянно афишира, че не се чувства като звезда и е народен човек. Това кара хората от провинцията още повече да го обичат и подкрепят.

Въпреки че цяла България го знае, Веско не е затрупан от купища пари, тъй като е с много широки пръсти. Той самият твърди, че понякога едва изкарва месеца, понеже харчи като невидял.

Феновете му обаче гладен няма да го оставят още дълго време. 61-годишният два пъти разведен певец твърди, че нито една жена не е обичал така, както обича да пее.