Константин наказва конкуренцията с гледката на дълга редица желаещи да му направят оборот

Константин не може да се оплаче – може да го крадат като за световно, но вселената е щедра към него.

Освен на всенародна любов и щастливо семейство, певецът се радва на доволно материално благополучие, видя kliuki.bg. Константин мине-не мине месец и се жалва по медиите, че пак го обрали. Поредният удар по джоба и настроението му беше в Княжеството на богатите и известните.

Докато с Надежда изживяват втори меден месец в Монако, ги нападнали нагли апаши, които не само ги обрали до евроцент, ами им свили документите и ключовете за колата. Константин обаче се оказа страшно позитивен: Възползва се от възможността да похвали родните крадци – били истински джентълмени! Оставяли му документите и кредитните карти при нападение, не като ония там!

За утеха презадоволеният кръчмар си подари две чисто нови возила и се похвали във Фейсбук с покупката. Марките не са променени, оказа се регистрационните номера – също! Така де: Момичетата лекуват разбито сърце в мола, Константин – в автокъщите!

[caption id="attachment_329109" align="aligncenter" width="300"]Константин се похвали с нови "бебчета" Константин се похвали с нови "бебчета"[/caption]

За разлика от съперника си в нощния живот – Петко Димитров, Коцето залага на черни автомобили. И като стана върпос за шефа на Найт Флайт (и още няколко заведения), певецът не пропусна да натрие носа на конкуренцията!

[caption id="attachment_329108" align="aligncenter" width="248"]Константин има вървежна кръчма Така било пред кръчмата му[/caption]

Бившият на Райна пусна кадър с опашката, която се вие на входа на заведението му. Студенти не мислят за сесията, която наближава, а гледат да похарчат парите на мама и тате при него. Пък после нека го крадат!

Константин сам се похвали: Ако всичко му върви като досега, ще изтърпи някой и друг в взлом в името на вселенския баланс!