Линда на Кирил Петков беше тайно в болница!

В болница "Токуда" беше на тайно посещение Линда Петкова, съпругата на вече бившия ни премиер - Кирил Петков. Никой не е загатвал нищо за състоянието й, което ясно сочи, че визитата й в клиниката е трябвало да остане в тайна. След като се разбра обаче, мнозина се интересуват какво се е случило.

Обнадеждаващ е фактът, че видяната там Линда не е изглеждала унила или обезсърчена, а сякаш по-скоро е отивала за консултация по даден казус. Още повече, че не е била и сама, а с една от дъщерите им с Кирил, които имат здравословни проблеми, макар и да са още съвсем млади. Едната щерка е с диабет, а другите две пък са със сериозна алергия към всичко, което има глутен.

Най-вероятно е Линда да се е допитала до специалисти за децата си, още повече, че след това всички заминаха за морето. Очевидци обаче споделиха, че са впечатлени от това, че Линда не е ползвала услугите на гардовете от НСО и се е държала като съвсем нормален, средностатистически гражданин - без да нахалства и да прережда.

"Много симпатична жена. Много по-симпатична от онова недоразумение Лена Бориславова, която ги направи на маймуни всичките. Това не са мъже, това са идиоти", коментират потребители в интернет.