Фики Стораро се оказа същински блян за каките в гилдията – дори Камелия не устоя на младия левент

Тони Стораро се видя в чудо с такъв син!

Фики, разбира се, е истински повод за гордост – симпатичен, талантлив, вече успешен! Дори непрекъснато демонстрира уважение и преданост към семейството, за разлика от връстниците му!

Единственият кахър за Човека-глас обаче си остава повече от сериозен: палавите му колежки показват страшни апетити към него! Първо любимата Софи Маринова се усука около младото лъвче – пяна, басейни, закачки, общи участия по заведения!

[caption id="attachment_309466" align="aligncenter" width="225"]Всички са луди по Фики Стораро! Всички са луди по Фики Стораро![/caption]

Фики печели пари и популярност, но Тони Стораро не е вчерашен! Бързо-бързо усети накъде духа вятърът и не позволи на синчето си да стане втори Дачо. Тъкмо Софка престана да бъде опасност и...хоп! Галена се появи на хоризонта!

Страстната половинка на Галин Вафлата едва ли е мислила да зареже бащата на сина си, но е твърде фриволна в поведението си. Палавницата така обича да „скъсява дистанцията”, а и кой не е гледал „онзи” клип?! На младо момче като Фики Стораро толкова му трябва да залитне в грешната посока! Тони сигурно прокле деня, в който момчето му отиде в „Пайнер”!

kamelia - FB

За капак – най-горещата жена в гилдията се оказа страшна фенка на сина му. Камелия честити от Фейсбук рождения ден на Фики Стораро на върх Националния празник – 3 март, видя kliuki.bg.

„Старата кримка” обаче бързо се усети и изтри посланието от стената си. Все пак остави суперхитът му с Галена да стои там. Постът й моментално беше залят с благопожелания за рожденика, а наблюдателните веднага отразиха коя е новата председателка на фенклуба на Фики Стораро!

http://youtu.be/7UYdeWdPTgo