Ивайла Бакалова нямаше да стане „Мис България”, ако участваше в реалитито по ТВ7 преди 13 години

Ивайла Бакалова не знае елементарни неща за собствената си родина.

Известната миска доказа много неща в „Къртицата”, но не и обща култура, видя kliuki.bg. Докторската щерка явно е усвоила доста неща в семейството. Може и да се похвали със спортен дух, дар слово и изкуство да манипулира, но не и с познания по история – основен курс в училище.

Ивайла Бакалова се препъна на половината от въпросите по история като не само обърка събитията, но и епохите. Бедният Цар Борис III („три” според Борислав) беше „изпратен” към Византия, смеят се от kliuki.ws. Хан пък е предвождал юначната българска армия при Дойран. Добре, че Симеон е бил наистина Велик владетел, поне неговото господство да се помни от всички поколения като Златен век.

Ако Ивайла Бакалова участваше в реалити по ТВ7, за да се избере най-достойната сред претендентките за „Мис България” нямаше да добута и до финална тройка. Преди 13 години наистина беше голяма чаровница, но щеше да се сгромоляса на теста за интелигентност.

[caption id="attachment_311850" align="aligncenter" width="300"]На тези въпроси се издъни Ивайла Бакалова и "екзекуторът" й На тези въпроси се издъни Ивайла Бакалова и "екзекуторът" й[/caption]

Партньорът й беше още по-трагичен. Борислав освен едни „Крумови закони” май нищо не е попил от госпожата по история в Казанлък. Наред с нелепите коментари, даде такива грешки, че е ясно защо си търси „афери” в мрежата със селфита от къра.

Вижте сами как се изложиха Борислав и Ивайла Бакалова в „Къртицата”. Къртицата2 / 03.04.2014 by cool12312