Ива Екимова все още си е с Петро, прави се на Воче и си причини лека телесна повреда

Ива Екимова разсмя до сълзи Милен Цветков полунощ.

Блондинката за пореден път се принуди да разказва, че случила най-накрая на мъж, не е пипала Иво Аръков интимно и има бойни рани, защото е кофти домакиня.

Пиарката, която побъркваше Албена Вулева с вечния си ентусиазъм, предизвиква хорските одумки и извън Къщата, видя kliuki.bg. Нейният Петро стисна зъби пред изобличителното видео, в което изглеждаше, че любимата му ухажва Аръков, но не спря съмненията в надеждността на връзката им.

След това Ива Екимова упорито твърдеше, че има най-съвършения мъж, който посрещнал с чувство за хумор излъченото на екрана. Блондинката обаче болезнено прие факта, че хората я смятат за фалшива и лицемерна, докато тя се опитва да мине за позитивна и състрадателна. Ива Екимова се изгори Стария й познайник Милен Цветков поиска за знае защо цъфна с изгоряла ръка във Фейсбук. Интриганти заподозряха Петрозар в домашно насилие, но Ива Екимова сподели, че пострадала, защото е безобразна домакиня. Ива Екимова се изгори Бившата й съквартирантка Камелия Воче така я впечатлила с готварските си умения, че решила да шашне семейството си като въртокъщница. Уви! Вместо да направи кескс се сдобила със сериозно изгаряне! Петро може и гладен да си остане, но не я изгонил от общия им дом.

Ива Екимова вече е сред най-скъпите си хора, но не всяка вечер послушно сяда пред екрана, за да види какво е дереджето в Къщата. Старата й врагиня (и слабост на Иво Аръков) – Елена Кучкова снощи й даде повод за триумф!

Палавото Ленче изтрещя съквартирантите си с ток и феноменални пропуски в общата култура. Това даде повод на съперницата й доволно да подхвърли във Фейсбук: Ива Екимова се гаври с Кучкова Четиридесетгодишната дама не можа да убеди никого, че е Фея на доброто и любовта, Вулева май ще й отмъкне „Горещо”, Петро и Дара трябва да се хранят по ресторанти – място за съжаление обаче няма! Ива Екимова се чувства отмъстена – не се изложи като тъпа блондинка и мъжът й не се срамува да се покаже!