Едно от протежетата на Кирил Петков и Асен Василев Радостин Василев се е запътил сериозно към затвора. Руди Гела най-вероятно ще лежи зад решетките по обвинение за заплаха.

Нека припомним големия скандал от юни миналата година, когато Василев, все още като депутат от „Има такъв народ“, направи бунт и отцепи няколко депутати от партията на Слави Трифонов. Единият от тях беше Христинка Иванова, която в крайна сметка отказа да последва Руди Гела. В отговор той я заплаши, че трябва да си подаде оставката в парламента, иначе ще стане страшно и думите муизлязоха на запис пред цяла България.

Руди Гела към Емили Тротинетката: Идвам, скъпи, чакай ме! (	СНИМКИ)

Иван Гешев е самосезирал случая и вероятността Радослав Василев да попадне зад решетките става все по-голяма. Депутатският му имунитет от квотата на „Продължаваме промяната“ вече е свален.

Руди Гела към Емили Тротинетката: Идвам, скъпи, чакай ме! (	СНИМКИ) - Снимка 2

Подигравките в интернет по случая вече започнаха. Те са свързани главно с това, че Руди Гела ще последва съдбата на Емили Тротинетката. Вече има вицове за тях, че това ще е новата светска двойка.

„Идвам, скъпи, чакай ме“ - казал Руди на Дани (Емили), шегуват се в мрежата.

Руди Гела към Емили Тротинетката: Идвам, скъпи, чакай ме! (	СНИМКИ) - Снимка 3

Наказанието на предателя – депутат може да бъде цели 3 години лишаване от свобода.

Руди Гела към Емили Тротинетката: Идвам, скъпи, чакай ме! (	СНИМКИ) - Снимка 4

Руди Гела по принцип не е харесван от обществото. Никой не обича предателите, а и освен това той е твърде арогантен. Още се помнят надменните му думи „Радостин Василев не е влязъл в политиката с „Трабантче“.

Източник: ПИК