Петя Дикова никога не е била известна с особен интелект, въпреки че е журналистка и тв водеща. Просто интелектуалното наследство, оставено й от родителите й, не е голямо.

Самият факт, че е известна като Пипи, говори колко й е умственият багаж. Само несериозна жена ще иска да я наричат така.

Петя Дикова за пореден път стана за смях тази сутрин в ефира на Би Ти Ви. Тя се изцепи в предаването „Тази неделя“, че днес се празнува Лазаровден. Гафът е огромен и показва до какво дъно е паднала родната журналистика, щом прави такива грешки.

Всъщност не е ясно дали Пипи е авторът на тази глупост или режисьорите на предаването. Дори и да не е тя авторът, това не я оправдава, защото очевидно не влага никаква мисъл, а само повтаря какво й диктуват в слушалката.

Нека все пак поясним, че Лазаровден се чества в деня преди Цветница или иначе казано – това е осмият ден преди Великден. Днес всъщност се почита Томина – ден, посветен на Тома Неверни.

Разбира се, при тези родители за Пипи е трудно да блика от интелект. Сашо Диков е известен с бедния си речник и бавната си мисъл. Аня Пенчева пък може да мисли основно за секс, всичко останало не я интересува.

На всичкото отгоре мъжът до Петя е известен като „мекотело“. Илиян Любомиров не можел да бъде с жена, която не е успяла професионално, за да й се възхищава.

В крайна сметка, ако Пипи беше толкова добра журналистка, колкото се прави, нямаше да я местят от предаване в предаване на БТВ, само и само да не остане без работа. Тя работеше като репортер в „bTV Новините“, след това водеше „Cool...t”, където бе сменена с по-красивата и по-млада Натали Трифонова. След майчинството я сложиха в „Тази събота и тази неделя“.

Източник: Crimesbg.com