Албена Денкова се доказа като руска снаха дори като се опитва да спечели и титлата в българския Dancing Stars

Албена Денкова показа класа и съвършенство с болеро, но стана за смях с традиционен български танц!

Шампионката по фигурно пързаляне издразни феновете на шоуто със специални превилегии, но те бързо й простиха. Блондинката показа не само труд, талант и поведение, но и отношение към публиката – такова, че всички забравиха за Максим Ставийски.

Получилата обратно всенародна любов фигуристка има всички шансове да спечели Dancing Stars и го показа категорично снощи, видя kliuki.bg. Албена Денкова и партньорът й Калоян не просто изтанцуваха спиращо дъха болеро, а създадоха произведение на изкуството.

[caption id="attachment_313939" align="aligncenter" width="300"]Албена Денкова - от триумф към пълен абсурд... Албена Денкова - от триумф към пълен абсурд...[/caption]

Шампионката получи не само 40-те точки, които никога не беше получавала в кариерата си, но и аплаузи на крака от жури, фенове и най-вече – от останалите участници в шоуто.

Явно Албена Денкова не просто изживя звездния си миг на дансинга, но и се записа в историята на шоуто...докато не дойде предизвикателството на Илиана Раева.

Устатата и компетентна по всички въпроси бивша гимнастичка натири звездите и патньорите им на танцов маратон, в който непрекъснато се сменяха стилове. Кой как се справи със стандартните и латино танци се видя, но позорът беше на ръченицата!

Тогава българската шампионка по фигурно пързаляне се изложи с благословията на Илиана Раева. Журито се възхити от Албена Денкова, но и слепите видяха как танцува ръченица като руски народен танц.

Това разочарова феновете й, които за пореден път възнаградиха Михаела и Светльо. Ако беше само болерото, Албена Денкова щеше да е №1, но – уви!