Мари на Гала не спира да се пуска разголена!

Хормоните ли я тресат яко, гаджето ли й омръзна, в някой нов ли е влюбена, или просто търси внимание, но... Мари на Гала е коренно променена като поведение. Младата госпожица, която не спира да го раздава съвестна и тиха вода, визуално прилича на коренно противоположното. На последното си стори Мари още малко и ще си извади моцарелите, за да ни ги навре в очите.

Тя се е заела да рекламира продукт от козметичната линия на майка си, но кой ти гледа и слуша за кремове при това щедро деколте на щерката. А и потребителите моментално я захапаха, че щом е опряла да рекламира на Гала продуктите, значи продажбите им хептен са спаднали.

Знаем, че водещата продава кремчетата и серумите си на цени, напълно еднакви с тези на кремовете от световни и утвърдени, при това медицински марки. "Кой ще е лудият да купува Гала, като може с тези пари да се сдобие с доказана от десетилетия френска козметика?! Че и щерка си хванала да я рекламира, потрес", смеят се в нета.

А други не спират да се дивят на промяната у Мари и са убедени, че девойчето скоро ще залитне по чуждо и като нищо ще доведе нов кандидат зет на Гала. "Само да не е някой чичак, че тогава ще я видим Галка какво ще прави. Но, както е тръгнала да се показва Марито, като нищо ще я отнесат като куцо пиле домат", гласят коментарите.