Обичаната шампионка на България беше напълно откровена

Олимпийската ни шампионка Станка Златева разкри истина за себе си пред съквартирантите днес. И още веднъж показа, че наистина е различна от останалите, още повече от съвременните жени.

Докато момичетата на нейната възраст обожават да обикалят моловете, да излизат с гаджета или да ръсят клюки в кафенетата на поразия, то обичаната от всички Станка има коренно различен начин на разпускане.

Нещо повече - Станка заяви дори, че не може да разбере тези хора, камо ли да бъде като тях. В заведения тя почти не стъпвала, защото не можела да издържи повече от половин час на едно място. Съвършено скучно й било да говори глупости пред чаша кафе на масата в продължение на часове и предпочитала да отиде на разпускащ масаж или да свърши нещо полезно.

stanka_zlatevaИ докато Тервел, Стойко и останалите разбраха доводите й, то социоложката Мира Радева отново погледна скептично и осъдително, сякаш казваше: "Слушайте ме какво говоря! Ето затова Станчето не е като другите жени и няма личен живот. Трябва да се промени".

Да, погледът на Мира изразяваше точно назидание, но важното е, че на Станка вече грам не й дреме от това. Еле пък, когато цялата страна е зад гърба й и я подкрепя безрезервно.