Злати е силно разтърсена от това, което й се случи снощи!

Златка Димитрова преживя най-големия си кошмар дни, след като влезе в къщата на Вип Брадър. Тя изгуби татко си, художника Димитър Димитров и това я съсипа. Злати се върна при съквартирантите с единствената идея да загърби личната си болка, за да помогне на хора в нужда. Парите от риалитито тя ще даде за благотворителност и в памет на баща си.

Днес обаче Злати преживя нещо наистина разтърсващо. Тя отново видя татко си. Той я посети в съня й и я увери, че винаги ще бъде с нея и много я обича.

Почти през целия ден Злати не можеше да се отърси от съня си и не спираше да плаче. Мъката по кончината на Димитър Димитров отново се събуди по-силна от всякога, а красавицата не знаеше какво да мисли и в какво да вярва.

ZlatkaТогава на помощ й се притече социоложката Мира Радева, която се опита да разтълкува съня й. Тя увери Златка, че това, което е видяла, е знак за нещо ново и хубаво в живота й. А именно, че ще срещне човек, с когото ще постигне духовна близост и на когото ще разчита занапред.

Не се знае дали Мира е права и доколко Злати й повярва, но определено "срещата" с баща й бе като катализатор. Тя събуди най-красивите спомени в сърцето й и даде вяра в бъдещето. Защото Димитър Димитров никога няма да я изостави, пък макар и от друго измерение.