Лъжата е разкрита само дни преди големия финал

Невероятен скандал е на път да вземе главата на един от седемте финалисти в шоуто Вип Брадър. Победителят ще бъде избран в събота, а утре предстои решаващата битка за полуфинала. Любимците на българите Тервел Пулев, Станка Златева и Пламен Медаров до днес бяха спрягани за водещи в надпреварата.

Един от тях обаче може да бъде пометен още утре от гнева на зрителите и това е златното момиче Станка Златева. Добрата наглед боркиня за отрицателно време си навлече възмущението на хората, след като днес в Нова телевизия социоложката Мира Радева разкри шокираща тайна. А именно, че Станка й е разбила носа по време на съвместното им съжителство.

Това, кой знае защо, не е излъчено официално от предаването. Случката се разиграла по време на мисията, в която съквартирантите трябваше да се бият с възглавници. Станка така силно ударила Мира, че от носа й рукнала кръв.

nikiПоследвали още няколко ожесточени удара, при които се оказало, че пъпната херния на Мира изскочила и се наложило да повикат лекар. За късмет, успели да я наместят и не се стигнало до хирургична интервенция.

Това обаче няма да остане ненаказано от публиката, защото дори и да не понася социоложката, Станка Златева е извършила нещо чудовищно, което в крайна сметка ще й изяде главата, пишат по форумите днес.