Казали са го отдавна - първо трябва да се научиш себе си да обичаш, а после, когото искаш. Иначе не се обичаш нито ти, нито пък си способен да дадеш истинска обич другиму... Но този урок явно не е научила Мария, която демонстрира поредното унижение към... себе си.

Мара Отварачката, която избяга преди дни от мъжа си, след поредния скандал и бой, отсече, че не - нямало да му даде развод и няма да прекрати брака си с него. Мирослав Соколов, който се отнася с нея като "първия човек" и системно я малтретира вербално и физически, изявил желание да се разведат. Мария обаче се тръшна - йок!

Нещо повече - Мария се кани след дни, като се върне в столицата, да проведе помирителен разговор с Миро Дзвера и отново да се "гушнат". И така, до следващия път и до следващото бягство с дъщеря й.

"Няма да се разведа. Обичам си го Миро, а и кой знае следващият какъв ще излезе. Него поне го познавам вече добре, а кой ми гарантира, че другият няма да ме бие?!", коментирала пред близките си Мария. За ужас на подрастващата Марая, която получава "чуден" пример от собствената си майка.

"Забележете какво говори Мара - говори за "следващия". Все едно е неспособна да живее сама, да работи и да си вади парите, докато не намери някой наистина читав. Трябва непременно да има мъж до себе си, който да я хрантути. Ужас", коментират източниците.