Дони вече плаши с вида си

Певецът е станал живи мощи и не прилича на себе си.Двойката, като че ли заживя на морето и не си тръгва. Като знаем потопа, който отнесе хора и къщи, двамата се правят на смели и не тръгват оттам. Въпреки че не спират да тръбят, че много работа ги чака в столицата.

Колежката на Нети-Силвия Петкова се оплака в мрежата, че е заклещена като в капан на морето. Снощи тя пропусна представлението си в Пловдив и се извини на феновете си в нета.

Това вероятно не тормози Антоанета Добрева, позната повече като Нети и съпруга й Добрин Векилов, известен като Дони. И двамата се чувстват о, кей сред пясъците и морския бриз.

Само че с последната им обща снимка фейсбукарите буквално настръхнаха от ужас.Преди Дони беше слаб и  кльощав, сега буквално е като ходещ скелет или живи мощи. Мнозина се питат как има сили дори да се движи.

Въпреки че Нети не спира да тръби, че умее да върти тиганите и да готви вкусотии, само че Дони не искал да хапва. Той си ядял само кълновете и веганските си работи и за друга храна не помислял.

„Момиче, като го гледам, хич не е добре този мъж. Вземи мерки, като той не иска да се храни, потърси специализирана помощ, защото работата отива на зле“, кахърят се феновете и дават съвети на половинката на Дони.