Мария отнесе поредния шамар имай вече много й се събра. Чалгарката обаче продължава да си затваря очите пред истината, коментират близки до обкръжението й хора. А и, по думите им, тя някак си била свикнала, особено покрай ударите от мъжа си Миро Дзвера.

Този път шамарът обаче не е от него. Засега Мирослав Соколов или се е кротнал, или Мара Отварачката си трае, но двамата демонстрират привидна хармония. Шокът за певачката идва от факта, че тя се оказа най-нежеланата персона това лято. С две думи - участия няма!

Мария не е желана никъде и от никого, а проверка показа, че за целия летен сезон има само две участия - едно в Пазарджик и едно във Варна през юли. Толкова. А знаем, че чалга дивите добре захлебват по морето през лятото, защото клубовете си искат чалгията.

"Мария нито има хитове, нито прави шоу като Галена например, нито пее на живо като Камелия. Скучна е и само позира на сцената, а клиентите тъпеят. На всичко отгоре драпа за 6 бона на участие, срещу които не предлага нищо. На никого не е интересна отдавна, а за тези пари могат да се извикат по-новите и вървежни млади певици", обясняват от ресторантьорския бранш.

Марчето напираше да се върне на сцената, но фактът, че тя не я иска, я вбеси тотално. Е, да му е мислила преди, когато заяви, че е богата съпруга и спира да бачка.