Мариела Нордел направи на две стотинки луксозен ресторант в столицата!
Кулинарката Мариела Нордел никак не си поплюва. И не се церемони срещу кого скача. Тя наплю луксозен ресторант, отворил врати в София наскоро. Ето как скочи срещу новите ресторантьори Мариела Нордел. [caption id="attachment_426079" align="alignright" width="300"] Мариела Нордел ги разби![/caption] Защото се оказа, че нито качеството на храната, нито обслужването са на необходимото ниво: „Заведението празно, ама за цяр няма поне един клиент, той ни пита имаме ли резервация…. намусеният сервитрис. Поръчвам си за предястие Дим Сум, за основно Темпура микс, той ми носи вегетарианска, тръсва я на средата на масата – мезе за компанията. Дим сума – 4 бр за 9 лева! Нищо против, ако ги приготвяха в зведението, ама тия ги купувам в китайските супери замразени 30 бройки кутията за 5 евра… Уважаеми предприемачи, когато претендирате за изисканост на ресторанта ви и особено в цените, не е достатъчно да се ръснете за дизайнерски интериор. А да има последователност и логика – обучен персонал, внимание към детайла и най-вече любов към кулинарията. Ако ще платя за една вечеря колкото четвърт минимална заплата, искам поне готвачът да си е направил труда да готви, а не просто да е размразил и запържил нещо продадено му от китайчетата… Рядко пиша лоша рецензия за нов ресторант, но този направо да затваря кепенците – положението е неспасяемо!“, ядосва се Мариела Нордел.
Коментирай