Петко Димитров осъзна, че е сгазил лука, но обвини за постъпката си Яна!

Може би броени дни или седмици остават до раждането на първия наследник на младото семейство Димитрови - Яна и Петко. Любовта помежду им е все така налице, но и първите разправии вече не липсват. Из светските среди на столицата бе невъзможно да остане скрито недоволството на Петко Димитров, който е сърдит на Яна Акимова. И то заради собственото си предателство.

Петко Димитров се цупи на Яна, защото я е послушал и угодил на каприза й да скъса всички контакти с бившите си приятелки. В това число попада и най-вървежната поп фолк дива Преслава, с която Петко Димитров от няколко седмици дори не се поглежда, съобщава столичен ежедневник, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_315333" align="alignright" width="300"]Петко и Яна Петко първо слуша жена си, а после й се цупи[/caption]

Вледенените отношения между Петко Димитров и Преслава шокираха не само колежките й от бранша, но и обикновените посетители на "Найт флайт", които виждат как певицата и бизнесменът се подминават като малки гари дори, когато самата тя има участие в нощния клуб.

В крайна сметка се оказа, че Петко и Преслава не са се карали, нито чистят "стари дългове". Просто ревността на бременната Яна Акимова е взела превес и Петко е угодил на каприза й, само и само да има мир в семейството си.

[caption id="attachment_315336" align="aligncenter" width="300"]Петко и Преслава дори не се погледнаха на бала на Фики Стораро Петко и Преслава дори не се погледнаха на бала на Фики Стораро[/caption]

"Всички приятели и познати на Петко и Яна са наясно колко е ревнива. А сега, когато е и бременна, стана страшно. Та тя дори не е напълняла и е запазила фигурата си, но въпреки това гледа намръщено към всяка хубавица в клуба. А като си спомни, че Петко и Преслава са имали връзка, направо полудява. На няколко пъти се опита да му вдигне скандал от ревност към Преслава, след което просто го помоли да спре да говори с нея, за да й докаже, че няма скрито-покрито", разкриват познати на Петко Димитров.

С типичната си мъжка наивност, Петко обещал, за да не ядосва бременната си жена. Седмица след това обаче му станало чоглаво, че е предал верен приятел като Преслава и на свой ред се нацупил.

"Да се роди най-после детето им, че да се изморят от грижите по него и да се кротнат. Яна ще осъзнае, че не е постъпила справедливо към Петко и Преслава, но сега всичко й се прощава - нали е "трудна"?!", усмихват се очевидците.