Огромната измама потресе зрителите на Нова телевизия

Огромна, колосална измама излезе наяве само часове преди полуфинала на Вип Брадър тази вечер. Зрителите са потресени, а повечето от тях настояват за незабавното изгонване на един от съквартирантите. Става дума за Лияна, която се оказа нагласеният победител в шоуто.

Налице са неопровержими доказателства за това как в понеделник тъкмо Лияна е събрала най-малко гласове от публиката и е трябвало тя да бъде първата, изметена от къщата. Това обаче не бе сторено и от нея си тръгнаха Ирина Флорин и социоложката Мира Радева. Радева категорично водела в зрителския вот, при това със значителна преднина в сравнение с Лияна. Но бе изгонена именно тя.

niki-kynchevОказа се, че още при влизането си в играта на Големия брат, Лияна се е уговорила с продуцента Нико Тупарев да остане до финала и да гушне приза за най-любимата звезда на България. Това било условието, заради което певицата се съгласила изобщо да участва.

Днес, в нощта на полуфиналите, от къщата ще си замине още един съквартаринт. Възмутени зрители настояват това да е Лияна. Дали обаче истината ще възтържествува или отново някой друг ще го отнесе вместо нея, предстои да се разкрие след по-малко от два часа. Може би певицата наистина ще бъде справедливо изгонена.