Иво Димчев винаги се е правел на нещо велико, което българската публика не може да разбере и съответно да оцени. Затова в чужбина е по-известен, отколкото в България.

У нас най-много 5% от населението да знае негови песни. Останалите хора го знаят просто като развратника гей, който има ХИВ от повече от 15 години.

Димчев обаче усилено поддържа имиджа си на леко момче, което прави секс с всеки мъж, който го поиска. Певецът, който го раздава и актьор, не спира да публикува провокативни снимки в социалните мрежи, на които по-консервативните хора се възмущават и с право.

Така например преди минути Иво рекламира турнето си в чужбина със своя гола снимка. Той се пусна чисто гол, но за да не го блокира Фейсбук, на мъжкия си атрибут, който така или иначе не използва, защото е пасивен гей, е сложил сърце.

Самата публикация на Иво Димчев е изключително просташка. Липса на всякаква култура е да се показваш гол пред хората, но явно е отчаян, че няма публика и така се надява да привлече присъстващи на по традиция полупразните му концерти.

Самочувствието на певеца и актьор също доста дразни обикновения зрител от дълго време. Когато беше в „Черешката на тортата“ по Нова телевизия, той обяви българския народ за недорасъл и едва ли не глуповат, че не разбира неговата музика, която била „елитарна“. Нито гласът му е нещо велико, нито сценичното му присъствие, за да има такова самочувствие, но явно наглостта му е в повече, както и простащината.

Източник: Crimesbg.com