Джулиана Гани има един важен човек в живота си и това е самата тя!

Един човек е най-важният за Джулиана Гани в цялата вселена, но за жалост това не е детето й, а самата тя. Доказвала го е неведнъж и продължава да го прави с невъобразимо задоволство. Че пластмасовата Гани е тотален себичен нарцис говорят десетки факти. Основният обаче е пълната й апатия и незаинтересованост от собственото й отроче.

Джулиана роди Давид не за друго, а отново, за да си направи пиар и да се снима с бременен корем. Следваха уж щастливи семейни фотоси на тримцата с Илиян - отново за реклама. В мига, в който двамата се "разпъркаха" и се разделиха обаче, интересът към сина й рязко секна. Край! Дотук!

Малкият е отглеждан изцяло от баща си, а Ганито чат-пат се сеща да се направи на добрата и обичаща мама като пуска снимчици с Давидчо. Да де, ама тези умилителни снимчици са стари до една. Преди минути Джулката за енти път качи фотос, на който е гушнала малкия. Видно е, че са сред природата, а времето е далеч по-студено от сега.

Потребители в нета не се сдържаха и скочиха срещу този фарс. "Стига циркове, мила! По-добре изобщо не показвай детето си, щом не ти пука за него. Тези снимки до бала му ли ще ги публикуваш?! Аман! Барем иди си виж детето веднъж на два месеца, та да му направиш нови. Мухла!", гневят се родители.