Любо Нейков изненадващо се гушна с Корнелия Нинова!

Любо Нейков и Корнелия Нинова заедно! Не, разбира се, това не е новата любовна двойка, но нищо чудно да се превърне в новата политическа такава. Особено след все по-упоритите слухове, че комикът и продуцент ще влиза в света на политиката. А и има резон в това, предвид злополучния край на новото му предаване, което изтрая по-малко от месец в ефира.

Заговори се и, че Нейков ще се влива в редиците на столетницата, след като той бе специален гост на прием, който Корнелия Нинова организира в арт кафене в столицата. Двамата доста дълго и дружески си бъбриха, снимаха се заедно, а после Любо си тръгна видимо предоволен от беседата. Знам и че левицата набира нови членове, сред които вече е дори моделът с шоколадов загар Дейв Майл.

Никога преди Нейков не е давал да се говори, че изобщо има интерес от управлението на страната и за нищо не би склонил да стане един от родните управници. Времената обаче се променят, а и е видно, че с кариерата му на продуцент става все по-тегаво, колкото и добър да е той.

Всъщност ядовете започнаха, когато се разделиха с Евтим Милошев. Последният започна да прави удари и луди пари от сериалите си, но за Любо обаче настанаха все по-трудни времена. "Затова и като нищо ще се навре в политиката, ама карай! Поне е умен чиляк и има сърце - все нещица, от които ония борсуци вътре са лишени", коментират запознати.