Орхан Мурад се оказа и доста потентен!

Доста потентен, освен влюбчив, се оказа баладичният Орхан Мурад. Бомбата гръмна днес, когато новата му съпруга Камелия Добрева обяви в мрежата, че чака бъдещото им бебе. Бременността явно е съвсем прясна, но Ками не робува на суеверия и показа теста си, сочещ мечтаните от нея две чертички.

Предполагаме, че таткото също е развълнуван и щастлив, още повече след като по-младата му булка е написала колко горда се чувства с него (или семето му, не става ясно). Семейството е в трепетно очакване, но как ли ще реагират другите му две деца?! Знаем, че Орхан има две щерки, едната от които Сузинита, а другата кака й.

Докато за доведената щерка на Мурад сме сигурни, че ще го поздрави радушно, защото двамата се обичат и разбират искрено, то Сузито едва ли ще е така либерална. Припомняме, че тя дори не иска да говори с баща си след развода му с майка й Шенай Мурад и заяви, че той не съществува за нея. Сузинита не прие сватбата му с Камелия, а се очаква да вдигне мегаскандал, като разбере и за бебето.

Друг е въпросът, че самият Орхан сякаш не се вълнува особено за разрива с дъщеря си, защото не е правил опити да я умилостиви. Той не коментира нищо за Сузи, нито пуска снимки с нея в нета, по никакъв начин не показва, че му е болно от отношението й.