Виктория Петрова вече смело демонстрира връзката си с Красен Кралев и на публични места, но миналото й грози идилията

Виктория Петрова и Красен Кралев вече публично демонстрират връзката си, но завистници пречат на идилията им.

Прекрасната новинарка на bTV е толкова щастлива в любовта, че вече не крие обекта на чувствата си. Изкусителката преглътна фиаското на брака си, безперспективната си връзка с колегата Петър Бакърджиев, който отгоре на всичко след нея си взе Мис България и се радва на първа рожба.

Виктория Петрова се награди след несполуките с властимащ, предприемчив и заможен любим, който няма нищо против, че е с минало. Господин министърът бързо й подари годежен пръстен и двойката смело демонстрира близостта си на публични места, научи kliuki.bg.

Вместо да се радват на една красива любовна история за зрели хора, завистници побързаха да намекнат на Красен Кралев, че чувствената му любима е пожар за всяка къща.

Двойката се кани да се жени, но някой упорито напомня най-сочните клюки около бъдещата госпожа министерша.

Виктория Петрова беше набедена, че делила постеля с Юксел Кадриев. Приказките бяха в полза на мачото, който Евгени Минчев нарича „булката-беглец”, но със сигурност са огорчили колежката му...ако не са верни.-

Докато се наказвала с безброй командировки в Далечния Изток, красавицата забърсала студент в Китай. Страстта й по местната култура била се разгаряла успоредно с горещата афера.

Покрай любовните си несгоди, Виктория Петрова рискувала да се развали имиджа си на сериозна журналистка като се сдобие със стотици кубици в плюс на деколтето. Апетитната дама всъщност била много комплексирана, че природата не й дала УАУ-размер.

За капак съседи се жалвали, че новинарката била лоша съкооператорка. Вдигала такива разюздани купони, че я заплашвали да я изхвърлят с подписка.

Има и още една градска легенда как искала да провокира тогавашното си гадже с гола фотосесия в новинарското студио, но това определено не звучи достоверно. Според слуховете Виктория Петрова позирала по парфюм пред обектива, а припрени колеги я хванали как „флиртува” с камерите.