Виктория Ананиева не получи короната от Елена Кучкова, но я стигна проклятието й

Виктория Ананиева не преживяла още вълненията от това, че е новата Мис Плеймейт и вече осъзна, че носи корона от тръни.

Предишната носителка на титлата (и останалите Първи изкусителки) не се появиха в най-паметната нощ на бившето крупие. Това обаче не помрачи нито широката й усмивка, нито насладата от триумфа над сочените за фаворитки. Виктория Ананиева обаче беше огорчена от дежурната хейтърска атака, която не се ограничи само с това да коментира външния й вид и поради какви заслуги е станала Мис Плеймейт. viktoria ananieva 3

viktoria ananieva

viktoria ananieva 2 Елена Кучкова бойкотира конкурса и не връчи короната на наследницата си, но ден преди това, без да иска я прокле. Миналогодишното „зайче” каза, че с радост остава в историята, защото й писнало от злостни клюки. Смятала, че актуалната Мис Плеймейт щяла да обере всички негативни коментари и животът на новата щял да бъде прицел на нездравословно внимание. viktoria ananieva 5

viktoria ananieva 4 Блондинката се оказа повече от права! Не бяха минали и 24 часа, откакто обявиха Виктория Ананиева за Мис Плеймейт на годината и заваляха разкрития. Амбициозното работещо момиче беше уличена като безотговорна лигла, психопатка и измамница, видя kliuki.bg.

Във форума на популярна платформа за онлайн търговия сладураната лъсна с лични данни – ужилила потребители. В коментарите се жалват от некоректното й отношение и изобилства от неприятни епитети. viktoria ananieva forum Въпросната информация е от преди половин година и може да е дело на злонамерен тип, без да отговоря на истината. На Виктория Ананиева обаче съвсем официално й е лепнат етикет на несериозница след като е дисквалифицирана в друг популярен конкурс за красота.

Бившата Мис България – Магдалина Вълчанова я отстранила от надпреварата за „Мис Национален отбор”, заради несериозно и непрофесионално отношение.

Виктория Ананиева явно се е поучила от грешките си и вече се радва на скъпи превилегии дошли с короната на Мис Плеймейт. Остава й само да се справи с дебелашките намеци за цената на титлата и личния й живот.