Емануела и Цецо Андреев не можеха да се гледат!

Върхът на фалша и лицемерието показаха Емануела и Цецо Андреев. Чалга певицата и гримьорът отдавна не могат да се дишат, а в Брадъра показаха това повече от нагледно. Помним скандалите им, гарнирани с жестоки обиди, които едва ли някой би простил ако са изречени на негов гръб, еле пък в ефир.

Не щеш ли обаче, ето че двамцата пак се прегърнаха и се пльоснаха като влюбени в мрежата. На фотото, което потребителите определиха като лицемерието на века, Цецо е гушнал Емануела, седнала в скута му и размята четка за грим пред лицето й. То хубаво реклама, но хората не са толкова прости.

"Приятелството на тези е като мартенски сняг, че и априлски по-скоро. Имат ли изгода, ще се целуват и в устата, а после пак ще си пускат отрова един на друг и ще злословят зад гърбовете си. Такава пошла и цинична хава е тоя бизнес, че да му се доповръща на човек", коментират потребители в нета.

Напомняме само, че Емануела беше "помиярка", "селянка" и каква ли още не, в устата на Цецо, докато бяха в Брадъра. А той се закле, че няма да я пипне с пръст, камо ли да я гримира. Това щяло да бъде унижение за него. Е, сами си правете изводите за настоящата им голяма приятелска любов.