Славея Сиракова е болезнено кльощава, това не е от диета!

Славея Сиракова все повече ужасява и плаши с вида си. Голямата щерка на Илиана Раева и на Наско Сираков вече не може да убеди никого, че това, което виждаме от снимките й - този скелет, се дължи на диета, на спорт или на нам си какво... Славея има вида на жените, с които сме запознати от години и които наричаме анорексички.

Всеизвестно е, а и признато от тях самите, че почти до самия край на заболяването, дори и след започване на лечение, те отричат пред света за проблема си. Просто мозъкът им работи така, че не го осъзнават, изпитват ужас да приемат истината и тази диагноза. Все повече хора в нета са уверени, че при Славея иде реч за същото - от ден на ден тя става все по-изпита и съсухрена.

Последната снимка, която пусна, тотално потвърди слуховете в очите на много потребители. На кадъра Славейчето е облечена цялата в бяло, а знаем, че белият цвят принципно разширява и може да изкара всекиго с няколко кила отгоре. Е, при нея той не само не "разширява", ами дори прикрива истината. Ако в бяло Славея изглежда като скелет, как ли е с друг цвят, камо ли на голо?!

Освен това Сиракова е раждала жена, което предполага, че преди бременността трябваше да бъде по-слаба, но при нея не е така. Имаше години, в които тя, макар и стройна, показваше апетитни женски форми. Това, което виждаме днес, са тракащи кокали. Славея, стегни се!