Жестока е съдбата понякога. Надя се омъжи за красавец едно време, а сега трябва да търпи до себе си мъж, приличащ на торба с картофи. Това стана ясно от почивката на Константин край Созопол.

Чалга певецът бе сниман на плажа в Каваците и това, което се видя, не е нещо приятно за окото. Коцето е развалил добрата форма, в която се намираше години наред. Надебелял е значително и сега прилича по-скоро на плондер.

Ужас! Ето какво търпи Надя на Коцето в леглото, гледката е покъртителна (ФОТО)

Разбира се, възрастта също оказва влияние. Той е вече на 47 г. и е нормално метаболизмът му да се забавя. Освен това Коцето води много нездравословен начин на живот. Яде боклуци, пие от сутрин до вечер, а и от време на време се друса. Всичко това на определена възраст няма как да не окаже влияние.

Жалко за жена му Надя, която продължава да бъде крехка и фина, все така чаровна и слаба. До нея изпълнителят на „Ти си само 8 клас“ изглежда като прасе, чакащо заколение за Коледа.

Според запознати Надя вече не се възбуждала от съпруга си и в дома им все по-рядко се правело секс. Блондинката обичала релефни мускулести мъжки тела и затова това на мъжа й в момента я отвращавало.

Източник: Crimesbg.com