Тони Стораро е обичан от мнозина чалга изпълнител, но истината е, че като човек далеч не е цвете за мирисане. В това се убеди колежката му Мира, чиято кариера на практика приключи след повече от 20 години в попфолка.

Скандалът помежду им е известен на всички. Фики Стораро и Мира направиха песни с еднакъв рефрен, което доведе до дублиране. Певицата първа завърши парчето, но благодарение на заплахите на Тони Стораро към продуцента песента на Фикрет бе излъчена първа.

Мира се разсърди и напусна „Диапазон рекърдс”, което до голяма степен значи край с нея като чалга дива. След като отсъства от сцената близо 10 години, тъй като беше в чужбина, сега е без продуцент и едва ли някой ще се сети за някогашното протеже на Милко Калайджиев.

Цяла една кариера бе заличена заради нахалството и наглостта на Тони Стораро. Той обаче се оказа и лъжец, тъй като звъннал лично на Мира да й обяснява, че не е изисквал Фики да е преди нея, но логиката от развилите се събития сочи друго.

Все пак какво може да се очаква от мъж, който от 25 години изневерява най-безскрупулно на съпругата си. Дори имаше наглостта в ефир на посъветва сина си Фики да прави също, но да гледа жена му да не разбере. Очевидно е, че Тони е човек без капка морал.

Източник: Crimesbg.com