Скандалът с Белослава продължава. Певицата вече трети ден бере срам от това, че полицията я хвана пияна зад волана. Оказа се, че има 1,2 промила алкохол, което по закон може да я доведе до затвора.

Белослава се извини във Фейсбук, но извинението й е повече от фалшиво. Ако искрено се разкайваше за стореното, щеше да даде кръвна проба и да поеме цялата отговорност, а тя отказа.

Нейната добра приятелка Нели Хаджийска обаче застана плътно зад нея в социалната мрежа. Тя определи случилото се просто като грешка и го омаловажи с това, че нямало безгрешни хора и никой няма право да съди другия.

Интересно обаче, ако пияната Белослава бе прегазила мъжа или детето на водещата на "Търси се", дали пак щеше да разправя, че на всекиго се случвало. Защото в последните 20 години се нагледахме на такива като Белослава. Само късметът я спаси да не се нареди до отрепки като Кристиан Николов и Георги Семерджиев.

Не може да определяш като грешка нещо, което рискува човешки живот. Самият факт, че Нели го прави, показва колко й е интелектът и как мери с двоен аршин.

"Бубе, всички грешим! Който е безгрешен да хвърли камък, аз пращам Обич и кураж", написа Нели на Белослава във Фейсбук.

15 години е в Би Ти Ви, а все още пише неграмотно. Хаджийска е изпуснала запетайката, която трябва да е след "безгрешен". Освен това не става много ясно защо е използвала удивилен знак за край на първото изречение, а не просто точка. На всичкото отгоре е сложила "обич" с главна буква без причина. Ако приемем, че е искала да хиперболизира думата, защо не го е направила и с "кураж", тъй като в случая двете думи би трябвало да са еквивалентни по функция. Накрая пък е завършила без никакъв препинателен знак.

В две кратки изречения един куп грешки от Нели Хаджийска. Само това показва интелекта на тази жена, която защитава приятелката си, газеща закона.

Източник: Crimesbg.com