Емануела от ден на ден доказва, че е без никакви задръжки. Певицата е без капка морал и това се видя ясно в Слънчев бряг.

Именно там Ману имаше участие наскоро. Тя обаче се появи не като певицата на вечерта, а като лека жена, която ще преспи с всички мъже в дискотеката.

Толкова е долна! „Катеричката“ на Емануела изскочи на сцената, вижте каква развратница е! (СНИМКИ)

Емануела излезе на сцената така, че да се видят всичките й интимни части. Черното боди, което беше сложила, се оказа ненужно, защото не скри нищо.

„Катеричката“ на фолк дивата направо изскочи на показ. Силиконовите й гърди също. Всичко се видя, а на нея даже не й пукаше и се снимка с фенове след изпълненията си.

Толкова е долна! „Катеричката“ на Емануела изскочи на сцената, вижте каква развратница е! (СНИМКИ) - Снимка 2

Истината е, че изпълнителката на „Запознай я с мен“ винаги си е падала малко уличница. Тя свали милионерския син Димитър Динев само за да си оправи финансовото положение до живот. Роди му син, но дядото на бебето все пак я изхвърли като парцал, защото не иска в семейството леки жени.

Толкова е долна! „Катеричката“ на Емануела изскочи на сцената, вижте каква развратница е! (СНИМКИ) - Снимка 3

Помним добре и аферата на Емануела с покойния вече Христо Живков в тоалетната на „ВИП Брадър“ през 2016 г. Тя пъшкаше и охкаше като истинска куртизанка, докато синът й гледаше пред малкия екран. Още тогава се видя що за стока е.

И все пак... Никой не очакваше, че певицата може да излезе на практика гола да пее, но явно е отчаяна в опитите си да си намери мъж и би сторила всичко някой богаташ да я забележи.

Източник: Crimesbg.com