Мариела Нордел трябва малко от малко да се озапти!

Предполагаме помните Мариела Нордел - готвачката и пиар, която познаваме от "Мастършеф", а след това и от Вип Брадър. Мариелчето определено е щура личност, остроумна и с бърза мисъл. Но леко пропуска факта, че не всички потребители са идиоти и че доста хора я помнят от екран, макар и преди доста години.

То бива, то може, ама чак толкова: Вижте Мариела Нордел, както я помним от екран и образа й с фотошоп!

Днес Нордел буквално сащиса мрежата със своя снимка, на която просто не е тя. Сами виждате за какво иде реч, виждате и Мариела такава, каквато беше преди години в Къщата. Ами същата си е, че и по-остаряла даже - това в реалния свят. А във виртуалния, леле мале - от фотоса ни гледа стройна секси мацка, поне с десетилетие по-млада от нея.

Това хубаво, но да се беше постарала да не сплесква така грозно и очевидно снимката странично, че си личи яко. "Абе нямат ли пари тия уж випове, че да накарат някой разбирач да им оправи няколко албума фотоси, да ги изкара модели, да си му платят и да рахатясат?! Сами са гола вода и не стават за друго, освен за посмешище", коментират в нета.

Колкото до личния живот, Нордел пази мълчание. Преди време твърдеше, че е влюбена и във връзка, но не и толкова сериозна, че да живеят заедно. Май по-скоро ставаше дума за развлечение и приятно прекарване на времето - нещо, по което и самата тя си пада, тъй като е повече от свободолюбива.