Мари на Гала не е същото невинно момиченце!

Свенлива, деликатна, крехка, възпитана... Всичко това сме свикнали да си представяме като стане дума за щерката на Гала. Е, поне досега. Защото Мари Будева започна да показва една по-различна и доста освободена страна от себе си. Даже напоследък действията й май идват малко в повечко на последователите в нета.

Преди дни Мари си пусна стори, в което показа, че буквално е "изхвърлила дрехи и задръжки". На едната от снимките просто бе фотографирала ефирната си блузка, със сваления от тялото й и пльоснат върху дрехата сутиен. "Разбирайте, че съм гола" - гласеше посланието от кадъра, но и какво друго може да гласи...

На следващо фото Мари обяснява нещо за някаква чанта, която си харесала, но изгубила линк към сайта. И цялото това нещо се обяснява на фона на разкопчана до пъпа й риза, под която ясно се вижда сутиен. При това Мари не е на плажа, Мари си е у дома.

"Край, разгони се и това момиче. Но пък нормално е - порасна, лято е, започнало е да й се живее, та като нищо ще зареже ученическата си любов и ще хукне по някой лош батко, а Гала няма да може да я узапти", коментират потребители в нета. Вярно е, че Мари отдавна не се е показвала с приятеля си, сина на Джуджи, което навежда на някои съмнения.